1. Discover Toyota
  2. Στο Ολυμπιακό Μέγαρο το εναρκτήριο λάκτισμα για την Toyota Kύπρου
I want to...

Στο Ολυμπιακό Μέγαρο το εναρκτήριο λάκτισμα για την Toyota Kύπρου!

Η Toyota Κύπρου διοργάνωσε προσφάτως την ετήσια εναρκτήρια συνάντηση ολόκληρης της ομάδας εργαζομένων της στο Ολυμπιακό Μέγαρο, σηματοδοτώντας την επίσημη έναρξη της χρονιάς για την εταιρεία.

Στην εκδήλωση συμμετείχαν όλα τα μέλη της ομάδας της Toyota Κύπρου, τα οποία συγκεντρώθηκαν, προκειμένου να κάνουν τον απολογισμό πεπραγμένων του περασμένου έτους και ταυτόχρονα να ανταλλάξουν ιδέες και απόψεις γύρω από το όραμα της εταιρείας, χαρτογραφώντας τα επόμενα δυναμικά της βήματα στον τομέα της αυτοκίνησης στην Κύπρο

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης τα διοικητικά στελέχη της Toyota Κύπρου είχαν την ευκαιρία να παρουσιάσουν τα εξαιρετικά αποτελέσματα επιδόσεων που καταγράφηκαν για το 2023, μεταφέροντας την προσήλωση και τη σαφή δέσμευση της εταιρείας για αριστεία, καινοτομία και δημιουργία μοναδικών εμπειριών εξυπηρέτησης προς τους πελάτες. 

Ο κ. Δικράν Ουζουνιάν, Διευθύνων Σύμβουλος και Πρόεδρος της Toyota Κύπρου, εξέφρασε την υπερηφάνειά του για τις συλλογικές προσπάθειες της ομάδας και έδωσε θερμά συγχαρητήρια σε κάθε μέλος για την πολύτιμη συνεισφορά του.

Ο ίδιος ανέφερε χαρακτηριστικά ότι: «Είναι πραγματικά τιμή και προνόμιο το να ηγούμαι μιας τόσο αφοσιωμένης και ταλαντούχας ομάδας, αυτής της Toyota Κύπρου. Η ετήσια εναρκτήρια συνάντησή μας δεν αποτελεί απλώς μια στιγμή απολογισμού των επιτευγμάτων και επιδόσεών μας, αλλά και μια εξαιρετική ευκαιρία να εκφράσουμε την ευγνωμοσύνη μας σε κάθε μέλος για τη σκληρή δουλειά του. Μαζί, ξεκινάμε ένα ταξίδι με γνώμονα ένα κοινό όραμα για αριστεία, έχοντας πάντα κατά νου ότι η επιτυχία μας εδράζεται στην εμπιστοσύνη και την ικανοποίηση των πολύτιμων πελατών μας. Ας συνδιαμορφώσουμε ένα μέλλον, όπου η δέσμευσή μας για ποιότητα και εξυπηρέτηση θα συνεχίσει να καθορίζει το DNA της Toyota Κύπρου».

Παράλληλα σημειώνεται ότι τα μέλη της ομάδας της Toyota Κύπρου, που παραβρέθηκαν στην εκδήλωση, παρακολούθησαν μια εμπνευσμένη ομιλία από τον αθλητή Ολυμπιακών Αγώνων και επίσημο πρεσβευτή της Toyota Κυπρου, Μίλαν Τράικοβιτς, ο οποίος μοιράστηκε την προσωπική του διαδρομή για την αντιμετώπιση των προκλήσεων. Την ίδια στιγμή ο αθλητής στίβου ευχαρίστησε την Toyota Κύπρου για τη διαχρονική στήριξη και επιβεβαίωσε τη βούλησή του να επιτύχει τους επόμενους στόχους του, διατηρώντας ακμαία την αγωνιστική του διάθεση και τα στοιχεία της προσωπικότητάς του τα οποία διαμόρφωσαν το αθλητικό του προφίλ.

Τέλος η Toyota Κύπρου απευθύνει θερμές ευχαριστίες και την ευγνωμοσύνη της προς τον κ. Γιώργο Χρυσοστόμου και την KOE για τη γενναιόδωρη παραχώρηση των εγκαταστάσεων του Ολυμπιακού Μεγάρου για τη διενέργεια της εκδήλωσης. Η μοναδική αρχιτεκτονική των εγκαταστάσεων και η συμβολική τους διασύνδεση με το ολυμπιακό πνεύμα και την αγωνιστική διάθεση προσέδωσαν στην όλη διοργάνωση μια μοναδική πινελιά ευγενούς άμιλλας, συμβάλλοντάς ουσιαστικά στη συνολική επιτυχία της εκδήλωσης.

Η φιλοσοφία LET’S GO BEYOND της Toyota ήταν ορατή σε όλα τα επιμέρους στάδια και αυτής της εκδήλωσης συνάντησης των μελών της ομάδας στελεχών και εργαζομένων της εταιρείας. Στη φιλοσοφία αυτή η βασική αρχή προϋποθέτει ότι πολλά μικρά βήματα, μαζί, μας οδηγούν σε μεγάλες προόδους. Κάθε βήμα προς τη δημιουργία ενός αυτοκινήτου που βελτιώνει τις ζωές των ανθρώπων. Κάθε βήμα δίπλα στους αθλητές της Toyota, καθώς επιτυγχάνουν τα όνειρά τους, κάθε βήμα προόδου στην τεχνολογία, κάθε βήμα μετράει για να γίνει η υπέρβαση και να ξεπεραστεί το κάθε φαινομενικά μόνο ανυπέρβλητο όριο εξέλιξης.